Borvacsora

Első fogásként liba rilettet kaptunk konfitált barackkal, amit a  2013-as hárslevelű pezsgője valamint 2016-os Sárgamuskotály kísért a LOrem Ipsum pincéből. A pezsgő a Balatoni és a Keresztúri dűlő termése pezsgőnek szüretelve: könnyed, ízében és illatában egyaránt almás-citrusos jegyeket mutat. A LOrem Ipsum sárgamuskotálya már – ellentétben a menüsor többi borával – idei: friss, gyümölcsös, könnyed, és ez a gyümölcsössége visszakóstolva még jobban kiérződik belőle. Mindkét tétel tökéletes kísérője volt az előételnek.
A második fogáshoz mindkét pince a 2015-ös fumintját kínálta. A LOremm Ipsum Flóra furmintremekül megmutatja a talaj változatosságát. Ásványos, szigorúbb bor, nagyon jól essay writer eltalált egyensúllyal. Ezzel szemben a Valláshegyi furmintja vegyesebb és teljesen más ízvilágú: friss, üde, egzotikus gyümölcsös bor. Jól kiegészítették a felszolgált ízletes menyhalat.
A harmadik fogáshoz felszolgált első bor a két borász,  közös alkotása, furmint és hárslevelű házasítása. A 2015-ös zseniális évjáratnak köszönhetően ez a bor jó arányú, jó savakkal rendelkezik: könnyed, körtés, barackos, virágos jegyeket mutat. Ebből a különlegességből évente mindössze 1.000 palack készül el. A bor párja, a szintén 2015-ös Keresztúri Hárslevelű a LOrem Ipsum pincétől, egy dűlő szelektált bor. Zamatos, illatos, szépen gyümölcsös, gazdag hárslevelű.